Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων από αύριο (15/11) - Δείτε τις περιοχές

 Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων από αύριο (15/11) - Δείτε τις περιοχές

Δρόμοι θα είναι κλειστοί στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στη Λάρνακα από 15 - 21 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 15/11/2021 έως 21/11/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα για κατασκευή του συμβολαίου C12A στους πιο κάτω δρόμους στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας.

Κλειστοί δρόμοι θα είναι στην Οδό Πετράκη Κυπριανού (από την συμβολή της Τέρρα Σάντα μέχρι την Αρχ. Κυρίλλου), στην Οδό Ανδρέα Στρουθίδη (από την πλατεία Μητροπόλεως μέχρι την Σταυροδρομίου) και στην Οδό Αριστείδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE