Mαρίνος Κόνσολος: Την άρπαξε δίνοντας της το πιο ρουφηχτό φιλί στα χείλη! Σόκαρε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Mαρίνος Κόνσολος: Την άρπαξε δίνοντας της το πιο ρουφηχτό φιλί στα χείλη! Σόκαρε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Χαμός στη σκηνή του J2US

Μία ανατρεπτική εμφάνιση πραγματοποίησαν στη σκηνή του «J2US» ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου, καθώς ερμήνευσαν μοναδικά το κομμάτι Zitti E Buoni από Måneskin, που κέρδισε φέτος την Eurovision.

Το ζευγάρι έκανε μια ροκ εμφάνιση πάνω στη σκηνή, με αποκορύφωμα το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος να γεμίσει μπορντό κραγιόν και τα πειράγματα από την κριτική επιτροπή να είναι αμέτρητα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.