Ξέσπασε πυρκαγιά στο Κάβο Γκρέκο - Επιχειρούν δυνάμεις πυρόσβεσης

Ξέσπασε πυρκαγιά στο Κάβο Γκρέκο - Επιχειρούν δυνάμεις πυρόσβεσης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Κάβο Γκρέκο

 

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 12:50 τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:40 αφού έκαψε 2,5 δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και τέσσερα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE