Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η «κυβέρνηση συνασπισμού» στα κατεχόμενα

Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η «κυβέρνηση συνασπισμού» στα κατεχόμενα

H νέα λεγόμενη κυβέρνηση στα κατεχόμενα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «βουλή» συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία για να ψηφίσει την «κυβέρνηση συνασπισμού» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του Δημοκρατικού Κόμματος (UBP-DP).

Οι «βουλευτές» ψήφισαν 27-19 υπέρ της «κυβέρνησης συνασπισμού» ενώ τρεις «βουλευτές» δεν παρευρέθηκαν στη συνεδρία.

Ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζούογλου ευχαρίστησε τους «βουλευτές» για τη συνεισφορά τους και είπε ότι η επόμενη περίοδος θα έχει πολύ δουλειά με προετοιμασίες και την έγκριση «νομοθεσιών».

Η «κυβέρνηση συνασπισμού» έχει 23 έδρες στη «βουλή» με το ΚΕΕ να διατηρεί 20 και το Δημοκρατικό 3. Το CTP (Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα) έχει 12, το HP (κόμμα του Λαού) διατηρεί 6, το TDP (κόμμα Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας) έχει 3 και το YDP (Αναγέννησης) 1. Επίσης υπάρχουν 4 ανεξάρτητοι «βουλευτές».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE