Δολοφονία σε μίνι μάρκετ στην Τούμπα: «Είμαι τοξικομανής, χρειαζόμουν χρήματα» είπε ο 27χρονος

Δολοφονία σε μίνι μάρκετ στην Τούμπα: «Είμαι τοξικομανής, χρειαζόμουν χρήματα» είπε ο 27χρονος

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 4ο τακτικό ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία που είχε ως συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό 44χρονου υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ο 27χρονος Αλβανός κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία και οπλοφορία – οπλοχρησία ενώ ο 35χρονος Έλληνας κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.


Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον 44χρονο αλλά παραδέχεται ότι μετέβη στο συγκεκριμένο κατάστημα για να πραγματοποιήσει ληστεία, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών. Υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια πάλης με το θύμα εκπυρσοκρότησε το πιστόλι που έφερε μαζί του και υπήρξε το μοιραίο αποτέλεσμα. «Είμαι τοξικομανής και χρειαζόμουν χρήματα», φέρεται να είπε σε σημείο της απολογίας του.

Ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός του 27χρονου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ο συγκατηγορούμενος του πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να κάνει ληστεία και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εξελιχθεί σε ανθρωποκτονία. Ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στις επιδικες πράξεις.

Πηγή: GRTimes

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.