Πήγε να ζητήσει εξηγήσεις γιατί απέβαλαν το παιδί του και έβαλε τις φωνές - Αναστάτωση σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό

Πήγε να ζητήσει εξηγήσεις γιατί απέβαλαν το παιδί του και έβαλε τις φωνές - Αναστάτωση σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό, γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (11/11), όταν πατέρας μαθητή μπήκε εντός του σχολείου και έβαλε τις φωνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πήγε να ζητήσει εξηγήσεις καθώς απέβαλαν το παιδί του, με τον ίδιο να προκαλεί ένταση στο γραφείο της διευθύντριας του σχολείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την ένταση και τις φωνές του πατέρα, μέλη του προσωπικού κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης, ενώ πριν την αποχώρηση του απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη.

Να σημειωθεί πως δεν έγινε κάποιο παράπονο από την διεύθυνση του σχολείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE