Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Στο The 2night Show ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μακρόπουλος κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έγραψε θαυμάστριά του κι η ιστορία ξεκινούσε με τον ίδιο να μην είναι στη ζωή.

«Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Το τέλος δεν το φοβάμαι, είμαι συνειδητοποιημένος αλλά δεν παύει, όσο περνούν τα χρόνια κι είσαι πάνω από τα 50, να πλησιάζεις και να θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα, χωρίς να έχεις εκκρεμότητες» συμπλήρωσε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE