«Έσβησε» οκτάχρονο παιδάκι με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

«Έσβησε» οκτάχρονο παιδάκι με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Ένα οκτάχρονο κοριτσάκι είναι το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, η οκτάχρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών έφυγε από τη ζωή, όντας θετική στον κορωνοϊό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της οκτάχρονης αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του "υπουργείου υγείας", τα 22 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 100 λοιμώξεις στην κοινότητα. Από αυτές, 38 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 32 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο και πέντε στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα αυξήθηκε σε 23818 και οι νεκροί σε 93.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE