Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στο Στρόβολο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά και διενήργησαν εξετάσεις.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, αξίας €6,500 περίπου, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE