Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στο Στρόβολο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά και διενήργησαν εξετάσεις.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, αξίας €6,500 περίπου, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE