Πυρκαγιά και στη Ψιμολόφου: Κατέκαυσε 4 δεκάρια γης

Πυρκαγιά και στη Ψιμολόφου: Κατέκαυσε 4 δεκάρια γης

Ακόμα μια πυρκαγιά , την σημερινή μέρα, κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 12.48 το μεσημέρι, πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή της Κοινότητας Ψιμολόφου . Αμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δυο Πυροσβεστικά οχήματα απο τους Σταθμούς Λευκωσίας , όπως επίσης κινητοποιήθηκαν και δυνάμεις απο το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου , Ανδρέα Κεττή, είναι διαχειρίσιμή. 

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση 4 περίπου δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση της πυρκαγίας, καθώς επίσης και για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνόνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE