Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε την Τετάρτη στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, γύρω στις 11:00.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, εντοπίστηκε μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής Πισσουρίου και Πάφου πλοιάριο, στο οποίο, μετέβαινε αδιευκρίνιστος αριθμός παράτυπων, όπως διαφάνηκε, μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους γυναίκες και παιδιά.

Το πλοιάριο μεταφέρθηκε με τη συνοδεία ακάτου της λιμενικής στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Η καταμέτρηση του νέου κύματος παράτυπων μεταναστών που γίνεται επί τόπου, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου κατέφθασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Στους παράτυπους μετανάστες δόθηκε νερό και τροφή, περνούν από ιατρικές εξετάσεις και υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.