Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σύνολο 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα μετά τη διενέργεια 15684 τεστ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα, 22 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 136 αφορούν περιστατικά εντός της κοινότητας.

Από αυτά, τα 40 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 54 στην Αμμόχωστο, τα 5 στο Τρίκωμο, τα 3 στη Μόρφου και 2 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 23684.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE