Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Προτιμά να εμφανίζεται μόνο όταν εκείνος το θεωρεί σωστό και όταν πρόκειται για την δουλειά του. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να μένει στο σπίτι του.

Αντιθέτως, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις συνήθως με τους φίλους της. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο και μάλιστα διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Σύμφωνα με το ελλαδικό περιοδικό ciao, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει λίγες εμφανίσεις, ενώ συχνά ταξιδεύει στην Κύπρο για να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Το Πάσχα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο στο ησυχαστήριό του και πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με λίγους και καλούς του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός έχει ν’ απαθανατίσει μαζί τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια αρκετό καιρό , κάτι που κάνει αρκετούς ν’ αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή.

Η αλήθεια σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά από διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του.

Ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι τους στην Γλυφάδα και ο μόνος άνθρωπος που περνάει αρκετές ώρες μαζί του είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και απόφαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE