Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Προτιμά να εμφανίζεται μόνο όταν εκείνος το θεωρεί σωστό και όταν πρόκειται για την δουλειά του. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να μένει στο σπίτι του.

Αντιθέτως, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις συνήθως με τους φίλους της. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο και μάλιστα διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Σύμφωνα με το ελλαδικό περιοδικό ciao, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει λίγες εμφανίσεις, ενώ συχνά ταξιδεύει στην Κύπρο για να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Το Πάσχα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο στο ησυχαστήριό του και πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με λίγους και καλούς του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός έχει ν’ απαθανατίσει μαζί τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια αρκετό καιρό , κάτι που κάνει αρκετούς ν’ αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή.

Η αλήθεια σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά από διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του.

Ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι τους στην Γλυφάδα και ο μόνος άνθρωπος που περνάει αρκετές ώρες μαζί του είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και απόφαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE