Η σύντροφος λαϊκού τραγουδιστή πιο sexy από ποτέ στην Μύκονο

Η σύντροφος λαϊκού τραγουδιστή πιο sexy από ποτέ στην Μύκονο

Είναι νέα, ωραία και είναι το κορίτσι γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.

Αυτή η σχέση έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας από την αρχή. Οι δυο τους πήγανε στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογράφοι τους εντόπισαν και τους απαθανάτισαν σε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, την αγαπημένη του Ηλία Βρεττού. Κατά την διάρκεια που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού, το νεαρό κορίτσι θέλησε να κάνει μασάζ στην παραλία και ο φωτογραφικός φακός του Οκ την απαθανάτισε καθώς χαλάρωνε.



Πηγή: gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE