Eλλάδα - Μόσιαλος: Τρίτη δόση του εμβολίου και πριν τους έξι μήνες, το lockdown είναι έσχατη λύση

Eλλάδα - Μόσιαλος: Τρίτη δόση του εμβολίου και πριν τους έξι μήνες, το lockdown είναι έσχατη λύση

Μίλησε για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα – Χαρακτήρισε θετική την στάση της Εκκλησίας.

Τη σημασία της τρίτης δόσης και την αποτελεσματικότητα των αντιικών φαρμάκων έναντι του κορωνοϊού, σχολιάζει ο καθηγητής πολιτικής Υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο, Ηλίας Μόσιαλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «το πρόβλημα με τα φάρμακα είναι ότι δεν τα έχουμε διαθέσιμα εδώ και τώρα και θα έχουμε μετά το χειμώνα». Ανέφερε επίσης ότι καμία από τις τρεις φαρμακολογικές προτάσεις δεν είναι εξίσου επαρκής με τα εμβόλια, ιδιαίτερα αν κάνουμε και την αναμνηστική τρίτη δόση του εμβολίου.

Αναφερόμενος στις φοβίες που κυριεύουν ορισμένους για τις επιπτώσεις των εμβολίων ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας είπε συγκεκριμένα ότι τα εμβόλια mRNA δεν μένουν στο σώμα μας για χρόνια. Αυτό που κάνουν είναι να στέλνουν μήνυμα στο σώμα για να αναπτύξει αντισώματα κατά του ιού. Ο κ. Μόσιαλος συνέχισε δε λέγοντας πως «το πρόβλημα με τα φάρμακα είναι ότι δεν τα έχουμε διαθέσιμα εδώ και τώρα και θα έχουμε μετά το χειμώνα», και επεσήμανε πως καμία από τις τρεις φαρμακολογικές προτάσεις δεν είναι εξίσου επαρκής με τα εμβόλια, ιδιαίτερα αν κάνουμε και την αναμνηστική τρίτη δόση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE