ΑΗΔΙΑ!: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρισκόταν στο μάτι νεαρού…για ένα μήνα ( Φώτο- Βίντεο)

ΑΗΔΙΑ!: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρισκόταν στο μάτι νεαρού…για ένα μήνα ( Φώτο- Βίντεο)

To 17χρονο αγόρι για περίπου ένα μήνα... κουβαλούσε στο μάτι του ένα σκουλήκι 3 εκατοστών.

Μια πολύ παράξενη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα. Το αριστερό μάτι ενός 17χρονου Περουβιανού είχε πρηστεί υπερβολικά και ο άτυχος νέοςκατέφυγε σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης του για να βρει θεραπεία. Οι γιατροί που τον εξέτασαν θεώρησαν ότι ήταν απλά μια φλεγμονή και του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή.

Το αγόρι που ακολούθησε κατά γράμμα τη συνταγή δεν είδε κανένα αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα, το μάτι του όλο και πρηζόταν.

Ψάχνοντας να βρουν την αιτία που προκαλούσε το πρήξιμο, οι γιατροί ανακάλυψαν τη σοκαριστική αλήθεια...

Ένα σκουλήκι 3 εκατοστών είχε βρει καταφύγιο στο μάτι του 17χρονου.

Αυτό το τόσο περίεργο περιστατικό δεν θα μπορούσε παρά να αντιμετωπιστεί με ακόμα πιο περίεργο τρόπο. Οι γιατροί αντί να χειρουργήσουν το μάτι του 17χρονου, έβαλαν δίπλα στη φλεγμονή βασιλικό, ώστε το σκουλήκι να βγει από μόνο του... λόγω της έντονης μυρωδιάς.

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE