Έγκυρα πιστοποιητικά εμβολιασμού εμφανίζονται ως άκυρα με το CovScan - Πονοκέφαλος σε επιχειρηματίες και Υπουργείο

Έγκυρα πιστοποιητικά εμβολιασμού εμφανίζονται ως άκυρα με το CovScan - Πονοκέφαλος σε επιχειρηματίες και Υπουργείο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί ανάμεσα στους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες υποστατικών, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζει η εφαρμογή με την οποία γίνεται ο έλεγχος CovScan.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Google έχει αναβαθμίσει το λογισμικό της στην έκδοση 11, έτσι πολλές φορές τα έγκυρα πιστοποιητικά παρουσιάζονται ως άκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή που είχε δημιουργήσει το Υφυπουργείο Καινοτομίας δεν είχε τεσταριστεί στο Version 11 (σ.σ. έκδοση 11) γι’ αυτό και παρουσιάζονται πολλά προβλήματα. Το Υφυπουργείο ζήτησε ήδη έγκριση από την Google.

Υπενθυμίζεται ότι το CovScan βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Έπειτα θα θεσπιστεί ως υποχρεωτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE