Σεισμός 6 Ρίχτερ στο νησί Βόρνεο

Σεισμός 6 Ρίχτερ στο νησί Βόρνεο

Το επίκεντρο του σεισμού, που είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα από την κωμόπολη Ρανάου στη Βόρνεο

 

Σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Σαμπάχ του νησιού Βόρνεο, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν προειδοποίηση για τσουνάμι ή αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού, που είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα από την κωμόπολη Ρανάου στη Βόρνεο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE