Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού: Αποφάσισε αυτεπάγγελτο έλεγχο στον τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών

Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού: Αποφάσισε αυτεπάγγελτο έλεγχο στον τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών

Τον αυτεπάγγελτο έλεγχο και εξέταση του τρόπου, που διαιτητές ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, ασκούν τα καθήκοντά τους αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.


Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αναφέρει πως το εν λόγω θέμα έχει ήδη εξεταστεί σε αρκετές Συνεδρίες της Επιτροπής από το Μάρτιο του 2021 και αφού μελετήθηκαν λεπτομερώς συγκεκριμένες διαιτησίες, τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και της καλαθοσφαίρισης, η Επιτροπή έκρινε ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι διαιτησίες αυτές να εμπίπτουν εντός των πλαισίων των αρμοδιοτήτων της.
 
Η Επιτροπή αναφέρει ότι στον κατάλληλο χρόνο και νοουμένου ότι υπάρξει θέμα θα ζητήσει τη συνεργασία και βοήθεια τόσο του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και της Αστυνομίας.
 
Τέλος, αναφέρει ότι η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται για σκοπούς ενημέρωσης αναφορικά στις προθέσεις της Επιτροπής,  ωστόσο, σημειώνει ότι λόγω του ότι οι ενέργειες της καλύπτονται από πλήρη εχεμύθεια, θα εκδίδονται νέες ανακοινώσεις όποτε η ίδια το κρίνει αναγκαίο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE