Λούκας Σωτηρίου: «Δεν θα τους κάνω το χατίρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την επίθεση στο σπίτι του

Λούκας Σωτηρίου: «Δεν θα τους κάνω το χατίρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την επίθεση στο σπίτι του

Επίθεση στην οικία του δέχθηκε ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.

Η επίθεση ήρθε μετά και τον απόηχο του αγώνα μεταξύ ΑΡΗ-ΑΕΚ του περασμένου Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, τον οποίο διεύθυνε ο κ. Σωτηρίου.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, για την επίθεση ο κ. Λούκας Σωτηρίου ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν τον σταματά. «Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, έχει αρμόδιους να μας κρίνουν. Δεν με σταματάνε και δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να φύγω. Θα φύγω όταν θα θέλω εγώ και όταν δεν θα μπορώ άλλο να συνεχίσω» τόνισε στην ιστοσελίδα μας.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία ενώ παρέδωσε και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του όπου φαίνονται τρία άτομα κατά την ώρα της επίθεσης. Μέλη της δύναμης έχουν ήδη μεταβεί στο σημείο και έχουν συλλέξει υλικό έτσι ώστε να ενισχυθούν ο έρευνες.

Όπως διαφαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε ToThemaOnline οι δράστες έχουν γράψει απειλητικά συνθήματα αναγράφοντας συγκεκριμένα: «ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΣ». Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην οικία βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του διαιτητή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE