Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλο ένα περιστατικό παραπόνου είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την σελίδα του facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Αυτή την φορά το περιστατικό αφορά διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με την ανάρτηση του πολίτη, πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα 750 ευρώ στη Λεμεσό και αντίκρισε βρομιές στο κρεβάτι.

Παράλληλα αναφέρει πως το κρεβάτι είναι τουλάχιστον 25 χρονών και φθαρμένο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του.
«Αντροπή ρε παιδιά», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε πιο κάτω την σχετική δημοσίευση:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE