Σοκαρισμένη η Βανδή από το δράμα που έζησε – Ποιοί την εξαπάτησαν και τι ακριβώς της έκαναν; (VIDEO)

Σοκαρισμένη η Βανδή από το δράμα που έζησε – Ποιοί την εξαπάτησαν και τι ακριβώς της έκαναν; (VIDEO)

Η Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια δίνει επιλεκτικά συνεντεύξεις και εκτός από την τηλεοπτική της παρουσία στο The Voice, δεν τη βλέπουμε συχνά σε εκπομπές.

Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση για το Τετ-α-τετ του Τάσου Τρύφωνος, όπου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το ντοκιμαντέρ που είδαμε μερικά χρόνια πριν στο Discovery Channel και αφορούσε την ζωή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η τραγουδίστρια δήλωσε σοκαρισμένη όταν είδε την εκπομπή, καθώς όταν είχε μιλήσει με τους υπεύθυνους, την παραπλάνησαν για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ:

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”», δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ συνέχισε λέγοντας:

Όπως γράφει το peoplegreece, «Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Έπαθα σοκ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE