Αμέτρητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του 3χρονου κοριτσιού – Εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του

Αμέτρητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του 3χρονου κοριτσιού – Εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του

Αμέτρητα τα αναπάντητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού που «έσβησε» το πρωί του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να δώσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της.

Υπενθυμίζουμε ότι το κοριτσάκι είχε εντοπιστεί από τους γονείς του νεκρό στο κρεβατάκι του και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο το παιδί δεν ανταποκρινόταν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.