Αμέτρητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του 3χρονου κοριτσιού – Εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του

Αμέτρητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του 3χρονου κοριτσιού – Εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του

Αμέτρητα τα αναπάντητα «γιατί» για τον ξαφνικό θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού που «έσβησε» το πρωί του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να δώσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της.

Υπενθυμίζουμε ότι το κοριτσάκι είχε εντοπιστεί από τους γονείς του νεκρό στο κρεβατάκι του και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο το παιδί δεν ανταποκρινόταν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.