Πρεμιέρα για τρίτη δόση σε άτομα από 50 ετών και άνω – Ενισχυτική δόση και για άτομα με διαβήτη

Πρεμιέρα για τρίτη δόση σε άτομα από 50 ετών και άνω – Ενισχυτική δόση και για άτομα με διαβήτη

Διαθέσιμα από σήμερα και ραντεβού για τα κέντρα εμβολιασμού μέσω της πύλης εμβολιασμού - Χωρίς ραντεβού στα walk-in

Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 ο εμβολιασμός με ενισχυτική δόση για άτομα 50 ετών και άνω έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech ή Moderna.

Την ίδια ώρα, αρχίζει και ο εμβολιασμός για τα άτομα 50 ετών και άνω που έλαβαν το εμβόλιο της Johnson&Johnson και έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από τον αρχικό εμβολιασμό. Για την ενισχυτική δόση χορηγείται εμβόλιο Johnson&Johnson ή τεχνολογίας mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna).

Δεν χρειάζεται ραντεβού εάν οι πολίτες μεταβούν στα walk-in υπενθύμισε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου. Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, σημείωσε πως οι πολίτες μπορούν να κλείσουν και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού. Πρόσθεσε ακόμη πως θα συνεχίσουν οι περιοδίες και στα χωριά.

Παράλληλα, αρχίζει ο εμβολιασμός με ενισχυτική δόση στα άτομα με διαβήτη ηλικίας 18 ετών και άνω με τα εμβόλια τύπου mRNA. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αθανασίου, εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις για τα άτομα με παχυσαρκία.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δικαιούχοι που εμπίπτουν στις πιο πάνω ομάδες, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν την Κάρτα Εμβολιασμού τους και αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού).

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE