Φίλιππος Σοφιανός: Με σόκαραν οι κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Φίλιππος Σοφιανός: Με σόκαραν οι κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες άσχημης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης.

«Με σόκαρε το αντικείμενο των κατηγοριών που ασκήθηκαν στον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Οι άλλες προβληματικές συμπεριφορές που ακούστηκαν ήταν ήσσονος σημασίας. Αυτά συμβαίνουν πάνω στην τρέλα της δουλειάς στο θέατρο. Αλλά οι βιασμοί ξεπερνούν κάθε όριο» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκεί φτάσαμε λόγω της ανοχής και του φόβου από την τεράστια ανασφάλεια που έχει ο κλάδος μας. Το να ψάχνεις δουλειά δύο φορές το χρόνο, είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και πολύς κόσμος με ελαστικές συνειδήσεις».

«Η κάθε καρέκλα εξουσίας συνοδεύεται και με ένα καλάμι δίπλα. Κι αν κάποιος το καβαλήσει, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Εγώ είμαι με τα θύματα. Το δράμα του θύτη δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε τέτοια εγκλήματα» δήλωσε ο καλλιτένης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE