Τον τραυμάτισε με μαχαίρι γιατί πήγε να του "κόψει" το νερό - Στο νοσοκομείο μέλος Κοιν. Συμβουλίου

Τον τραυμάτισε με μαχαίρι γιατί πήγε να του "κόψει" το νερό - Στο νοσοκομείο μέλος Κοιν. Συμβουλίου

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (07/11) στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου κοινότητας στην επαρχία Πάφου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκε οικία στην συγκεκριμένη επαρχία για να διακόψει τη ροή του νερού με τον ιδιοκτήτη της οικίας να του επιτίθεται με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στην παλάμη.

Το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του γίνει συρραφή του τραύματος. 

Μετά από καταγγελία, αναμένεται ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία εναντίον του ιδιοκτήτη της οικίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE