Συνελήφθη ο 28χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 58χρονη - Στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της

Συνελήφθη ο 28χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 58χρονη - Στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της

Χειροπέδες στον 28χρονο που προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο, πέρασαν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (6/11), γύρω στη 1.50 το μεσημέρι, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, τέως από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή και εκτός κινδύνου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 58χρονης αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE