Ζήτησε από ανήλικο στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 23χρονο

Ζήτησε από ανήλικο στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 23χρονο

Μέλη του Κλάδου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελία που δέχτηκαν ότι συγκεκριμένος χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής ζήτησε από ανήλικο πρόσωπο υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 23χρονου.

Ο 23χρονος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ από την οικία του παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο Κλάδος Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.