Έτρεχαν να σβήσουν την φωτιά – Πανικός στο Μαζωτό

Έτρεχαν να σβήσουν την φωτιά – Πανικός στο Μαζωτό

Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής Μαζωτού, η φωτιά που ξέσπασε πριν από μια ώρα.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3:30 το μεσημέρι στην περιοχή Καψάλες, του χωριού Μαζωτός και συγκεκριμένα στο δρόμο προς τον παραλιακό Ζυγιού.

Στη σκηνή βρέθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα όχημα της υπηρεσίας Θύρας και ένα όχημα της ΕΜΑΚ.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν και οι κάτοικοι της περιοχής με τα τρακτέρ και τους εκσκαφείς τους.

Σημειώνεται πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ αναγνώστες μας, που βρίσκονται τώρα εκεί μας αναφέρουν πως αυτή την ώρα η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάηκε περίπου ενάμιση εκτάριο γης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE