Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο τέως Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο τέως Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους εισήχθη ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η νοσηλεία του κρίθηκε αναγκαία αν και είναι εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός λόγω του  ότι έχει υποκείμενο νόσημα- χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE