Επαναλαμβάνει για τελευταία φορά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Δεν θα αποδεχθεί παρέμβαση στη φιλοσοφία του ΓεΣΥ

Επαναλαμβάνει για τελευταία φορά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Δεν θα αποδεχθεί παρέμβαση στη φιλοσοφία του ΓεΣΥ

«Το ΓεΣΥ αποτελεί πλέον κατάκτηση του λαού»

Για τελευταία φορά θέλει να κάνει σαφές ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όπως εξάλλου πρόσφατα δήλωσε στον Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί την οποιαδήποτε παρέμβαση που θα αλλοιώνει τη φιλοσοφία ενός συστήματος που ομόφωνα υιοθετήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, το ΓεΣΥ αποτελούσε οφειλόμενη υποχρέωση του κράτους που για δεκαετίες αρκείτο σε μελέτες και υποσχέσεις. «Αποτελεί πλέον κατάκτηση του λαού και αυτήν την κατάκτηση δεν θα επιτρέψουμε ούτε να την αλλοιώσει ούτε να την καπηλεύεται ο οποιοσδήποτε», σημειώνει ο Μάριος Πελεκάνος

Η υιοθέτηση του ΓεΣΥ, συνεχίζει η δήλωση, αποτελεί το ελάχιστο δείγμα των επιτευγμάτων που μπορεί να δικαιώσουν τις προσδοκίες του λαού όταν υπάρχει καθολική ανάληψη ευθύνης για τα όσα το κράτος οφείλει στους πολίτες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE