Την Τρίτη και πάλι ανοικτή η πύλη για επιχορήγηση ποδηλάτων – Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον λέει ο Καρούσος

Την Τρίτη και πάλι ανοικτή η πύλη για επιχορήγηση ποδηλάτων – Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον λέει ο Καρούσος

«Έχουν βρεθεί οι τεχνικές λύσεις για να μην ξαναπέσει η πύλη»

Ανοίγει η πύλη επιχορήγησης ποδηλάτων την ερχόμενη Τρίτη 9 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ThemaOnline. Έχουν βρεθεί οι τεχνικές λύσεις για να μην ξαναπέσει η πύλη, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Καρούσος με βάση τον προϋπολογισμό του σχεδίου έχει υπολογιστεί η επιχορήγηση περίπου 600 ποδηλάτων μέχρι το τέλος του χρόνου. Το ενδιαφέρον όμως ήταν πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να πέσει η πύλη. Ο προϋπολογισμός για το 2022, είπε ο Υπουργός, ενδέχεται να είναι αυξημένος.

Αναμένεται παράλληλα και επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Μεταφορών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE