Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο Ahmet Tuncer εργαζόταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Στροβόλου, και βρισκόταν σε σκαλωσιά ύψους δύο ορόφων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, όπου και εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 10.50 η ώρα, αυτός απεβίωσε. Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαφανούν μετά και την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας, λειτουργοί του οποίου επίσης διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις