Οκταήμερη κράτηση στον ανώμαλο πατριό που παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη

Οκταήμερη κράτηση στον ανώμαλο πατριό που παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 36 χρόνων από την Αίγυπτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών, διαφθοράς νεαρής ηλικίας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης και απειλής

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες η κοπέλα ηλικίας 15 χρόνων, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο πατριός της, ηλικίας 36 χρόνων από την Αίγυπτο, τη βίαζε επανειλημμένα και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το 2011 μέχρι το 2015, όταν δηλαδή η ανήλικη ήταν περίπου 11 χρόνων. Τα αδικήματα διαπράττονταν είτε στο σπίτι του της νεαρής, τις ώρες που η μητέρα απουσίαζε, είτε σε χώρο που ενοικίαζε στον Αιγύπτιο ο εργοδότης του. Η τελευταία φορά που ο πατριός φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη κοπέλα παρά τη θέληση της ήταν πριν από δύο μήνες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τη μητέρα της νεαρής. Ο Αιγύπτιος που είναι εργάτης στο επάγγελμα, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να απειλούσε τη κοπέλα να μην αναφέρει τίποτε στη μητέρα και τον αδελφό της γιατί θα μαχαίρωνε και τους δύο.

Η νεαρή εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα επί παλαιού εδάφους.

Ο Αιγύπτιος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη μητέρα της κοπέλας πριν από πέντε χρόνια. Ο πατέρας της νεαρής είναι επίσης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE