ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόδραση κατάδικου στη Λευκωσία - Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόδραση κατάδικου στη Λευκωσία - Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε συναγερμό η Αστυνομία μετά την απόδραση κατάδικου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατάδικος μεταφερόταν γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου από την Αγία Σκεπή όπου βρισκόταν για αποτοξίνωση στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης του για υπόθεση ναρκωτικών. 

Ο κατάδικος κατάφερε κατά την μετάφορα του να ανοίξει την πόρτα του οχήματος σε κεντρική λεωφόρο στην Λευκωσία και να αποδράσει. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE