Απέραντη θλίψη για τον θάνατο Έλληνα ηθοποιού - Έδινε σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο Έλληνα ηθοποιού - Έδινε  σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια

Ένας ηθοποιός με μακρά πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ο Κώστας Λάσκος, έφυγε από τη ζωή, Άφησε την τελευταίου του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνοντας σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Νωρίτερα, το 2019, είχε συμμετάσχει και στην δημοφιλή δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό αλλά σημαντικό για την εξέλιξη της ιστορίας ρόλο, αυτόν του καλόγερου Πατέρα Νικόδημου που βοήθησε τον Θωμά Κυπραίο να κρυφτεί στο Μοναστήρι, όταν εκείνος είχε εγκαταλείψει το Διαφάνι προκειμένου ο Νέστορας να μην μάθει την αλήθεια για τον γιο του.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του εξάλλου είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας» κ.ά..

Έντονη ήταν και η κινηματογραφική του παρουσία σε δεκάδες ταινίες μεταξύ των οποίων τα πολυβραβευμένα «Μήλα» αλλά και «Η δεξιά τσέπη του Ράσου», «Άλυτη», «Αυτή η νύχτα μένει», «17 σφαίρες για έναν άγγελο» κ.ά.

Ο Κώστας Λάσκος υπήρξε μεγάλος εραστής του θεάτρου το οποίο και υπηρέτησε επί δεκαετίες με αγάπη και σεβασμό. Έπαιξε, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις «Βάκχες», «Ο αμπιγιέρ», «Τελέσιλα», «Οι Λαντζέρηδες», «Καλιγούλας», «Από τη Γεωργία με αγάπη...», «Ανδρομάχη» κ.ά.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγ’αλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό, του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.