ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες και πρόστιμα - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος και πολίτες ακόμα δεν συμμορφώνονται με τη μάσκα

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες και πρόστιμα - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος και πολίτες ακόμα δεν συμμορφώνονται με τη μάσκα

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τετάρτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.080 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 22 καταγγελίες πολιτών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.550 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 222 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 407 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 168 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 388 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 74 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 157 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 3.080 ελέγχους, οι 114 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE