ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο τραπέζι πρόταση για παράταση υφιστάμενων μέτρων και τον Δεκέμβριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο τραπέζι πρόταση για παράταση υφιστάμενων μέτρων και τον Δεκέμβριο

Πρόταση για παράταση των υφιστάμενων μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 2021, θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Υγείας θα παρουσιάσει, επίσης, πρόταση για τη χορήγηση ενισχυτικής δόσης εμβολίου στα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, νοουμένου ότι έχει παρέλθει περίοδος 6 μηνών.

Πηγή του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι η πρόταση θα περιλαμβάνει και τα άτομα με σοβαρή παχυσαρκία, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 09:00.

Σημειώνεται πως το διάταγμα με τα ισχύοντα μέτρα λήγουν την Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE