Θλίψη για το 2 ετών αγοράκι που «έσβησε» στο Μακάρειο: «Τίποτα δεν έχει αξία σε αυτό τον ψεύτικο και άδικο κόσμο»

Θλίψη για το 2 ετών αγοράκι που «έσβησε» στο Μακάρειο: «Τίποτα δεν έχει αξία σε αυτό τον ψεύτικο και άδικο κόσμο»

Σπαράζουν καρδιές οι αναρτήσεις της οικογένειες του μικρού παιδιού που «έσβησε» τα ξημερώματα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η είδηση του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο, κυρίως όμως στην οικογένεια του που θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο έγινε το περασμένο Σάββατο με πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να κρατηθεί για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσίασε μια σπάνια επιπλοκή, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE