ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προτείνει παράταση των μέτρων ο Χατζηπαντέλας - Όσα εξετάζουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προτείνει παράταση των μέτρων ο Χατζηπαντέλας - Όσα εξετάζουν

Έρχεται παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα παρουσιάσει ενώπιον του υπουργικού πρόταση για παράταση των υφιστάμενων μέτρων μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Επίσης θα προτείνει και την χορήγηση ενισχυτικής δόσης εμβολίου στα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, νοουμένου ότι χει παρέλθει περίοδος 6 μηνών - θα προστεθούν και τα άτομα με σοβαρή παχυσαρκία, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE