ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προτείνει παράταση των μέτρων ο Χατζηπαντέλας - Όσα εξετάζουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προτείνει παράταση των μέτρων ο Χατζηπαντέλας - Όσα εξετάζουν

Έρχεται παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα παρουσιάσει ενώπιον του υπουργικού πρόταση για παράταση των υφιστάμενων μέτρων μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Επίσης θα προτείνει και την χορήγηση ενισχυτικής δόσης εμβολίου στα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, νοουμένου ότι χει παρέλθει περίοδος 6 μηνών - θα προστεθούν και τα άτομα με σοβαρή παχυσαρκία, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE