Τέλος στις φήμες για την υγεία Ερντογάν με ένα βίντεο από Αλτούν

Τέλος στις φήμες για την υγεία Ερντογάν με ένα βίντεο από Αλτούν

Τέλος στις φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο τουίτερ βίντεο από την άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα, με τη σύζυγό του Εμινέ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έχει στο σημερινό του πρόγραμμα στο προεδρικό στην Άγκυρα συναντήσεις με Πρέσβεις. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα στο τουίτερ με hashtag τη λέξη "πέθανε", προκαλώντας αναστάτωση στη χώρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.