Εξάχρονο παιδί έπεσε στο κενό από 2ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Εξάχρονο παιδί έπεσε στο κενό από 2ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Συναγερμός στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday.gr, στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, η 6χρονη έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.

Άμεσα οι κάτοικοι της περιοχής φώναξαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE