ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός 45χρονος οδηγός – Η τρελή πορεία του οχήματος

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός 45χρονος οδηγός – Η τρελή πορεία του οχήματος

Νέο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στα Λειβάδια στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που κινείτο στην οδό Ανδρέα Κάλβου παρέλειψε να σταματήσει στο ΑΛΤ στη συμβολή με την οδό Σταδίου, κινήθηκε σε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα αφού απέκοψε πάσσαλο με κατευθυντήριες πινακίδες του Δήμου ανατράπηκε σε χωράφι εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 45χρονος οδηγός Franz Langer από την Αυστρία κάτοικος Ορόκλινης ενώ ο συνοδηγός Γερμανός εξήλθε του οχήματος με μικροεκδορές.

Οι πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή έχουν δείξει ότι ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας σε αντίθεση με τον οδηγό που έφερε τη ζώνη ασφαλείας του.

Ο συνοδηγός κατάφερε να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι και να καλέσει για βοήθεια.

 Ο Κλάδος Τροχαίας Λάρνακας εξετάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE