Τροχαία σύγκρουση στην Λάρνακα - Τρελή πορεία του οχήματος

Τροχαία σύγκρουση στην Λάρνακα - Τρελή πορεία του οχήματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στο χωριό Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που κινείτο στην Οδό Ανδρέα Κάλβου παρέλειψε να σταματήσει στο ΑΛΤ στη συμβολή με την οδό Σταδίου, κινήθηκε σε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα αφού απέκοψε πάσσαλο με κατευθυντήριες πινακίδες του Δήμου ανατράπηκε σε χωράφι εκτός δρόμου.

Ο συνοδηγός κατάφερε να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι και να καλέσει για βοήθεια.

Οι πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή έχουν δείξει ότι ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας σε αντίθεση με τον οδηγό που έφερε τη ζώνη ασφαλείας του. 

Ο Κλάδος Τροχαίας Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE