Αποκοιμήθηκε σε ομιλία ο Τζο Μπάιντεν: Τον «ξύπνησε» συνεργάτης του με τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκοιμήθηκε σε ομιλία ο Τζο Μπάιντεν: Τον «ξύπνησε» συνεργάτης του με τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ενώ άκουγε τα όσα λέγονταν για την κλιματική αλλαγή στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα COP26, ξαφνικά… αποκοιμήθηκε!

Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να κλείνει τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να τα ανοίγει ξανά.

Στη συνέχεια, όμως, τα μάτια του παραμένουν κλειστά για σχεδόν μισό λεπτό και δεν ανοίγουν παρά μόνο όταν ένας άνδρας, πιθανότατα συνεργάτης του, τον πλησιάζει και του μιλάει.

Αυτή τη… δύσκολη στιγμή του Αμερικανού προέδρου αντιλήφθηκε ρεπόρτερ της Washington Post, ο οποίος φρόντισε να την «αιχμαλωτίσει» σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE