Μέχρι 26 Νοεμβρίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών

Μέχρι 26 Νοεμβρίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), ανακοινώνουν ότι: 

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 παρατείνεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2021.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) υπενθυμίζουν ότι αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι εξαγωγείς Βιομηχανικών και Γεωργικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, νοουμένου ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

Ο αριθμός των Βραβείων που θα απονέμονται, θα είναι κατ’ ανώτατο όριο δύο για Βιομηχανικά Προϊόντα, σε διαφορετικούς κλάδους το κάθε Βραβείο όπου αυτό είναι δυνατό, κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής, ένα για Γεωργικά Προϊόντα, ένα Ειδικό Βραβείο για Βιομηχανικά Προϊόντα και πέντε για Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE