Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Μια από τις διαπιστώσεις του υπογράφοντα, μετα την ήττα από την Ανόρθωση και την συνέχιση της κατρακύλας της Ομόνοιας, ήταν ότι το «πολύ ξύλο» στην κριτική από τα μήντια, το «έφαγε» ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δικαιολογημένα θα πει κάποιος, αφού πέρσι που «πετούσε» η ομάδα, γι’ αυτόν γινόντουσαν τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE