Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Ίνειας και Κάτω Αρόδων

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Ίνειας και Κάτω Αρόδων

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε  μεταξύ των κοινοτήτων Ίνειας και Κάτω Αρόδων, και έκαψε 3 δεκάρια καλυμμένα με αποκαλάμες και άγρια βλάστηση. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου, 2021 και ώρα 14:35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά, μεταξύ των κοινοτήτων Ίνειας και Κάτω Αρόδων. 

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 15:00, αφού έκαψε 3 δεκάρια καλυμμένα με αποκαλάμες και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγονται δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Τέλος, όποιος δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE