ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΙΑ: Αγνοείται η τύχη του 35χρονου Μάριου - Σήμα από το κινητό του πριν δύο ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΙΑ: Αγνοείται η τύχη του 35χρονου Μάριου - Σήμα από το κινητό του πριν δύο ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μάριου Κογιόνη, 35 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, από τις 27 Οκτωβρίου 2021.

Ο Κογιόνης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα.

Ο ελλείποντας φέρεται να διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, χρώματος γκρίζου, το οποίο φέρει αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2021, το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, λάμβανε σήμα στην περιοχή του Ακάμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE