Και ο μαγικός κόσμος του Ευγένιου Τριβιζά, ζωντανεύει σε εικαστικά ταξίδια!

Και ο μαγικός κόσμος του Ευγένιου Τριβιζά, ζωντανεύει σε εικαστικά ταξίδια!

Οι φοιτητές του Τμήματος Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick «καταδύθηκαν» στον μαγικό κόσμο του Ευγένιου Τριβιζά και… αναδύθηκαν με εικαστικές δημιουργίες που συνομιλούν όχι μόνο με τα γνωστά του παραμύθια αλλά και με άγνωστα, λυρικά κείμενα του σπουδαίου συγγραφέα.

Αυτά τα έργα, που έχουν συντεθεί με μεικτές τεχνικές, παρουσιάζονται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου όπου έτσι κι αλλιώς, φιλοξενείται η πετυχημένη έκθεση
«Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά»

Πρόκειται δηλαδή, για μια «έκθεση μέσα στην έκθεση» που ξεχειλίζει από έμπνευση.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 4 Ιουνίου στις 19:30 και ειδικά για εκείνο το απόγευμα, ένα διαδραστικό έργο, θα περιμένει να ολοκληρωθεί  από τα παιδιά που έρθουν!

Αυτή η συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Κύπρου με το Τμήμα Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick είναι μια εξαιρετικά δημιουργική παρέμβαση που διευρύνει τη φαντασία, τόσο των φοιτητών – δημιουργών που εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση  της Δρος Μαρίας Βασιλειάδου όσο και εκείνων που θα την επισκεφτούν.

Το εγγυώνται η φαντασία και η γνώση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Frederick και βέβαια ο μαγικός κόσμος του Ευγένιου Τριβιζά!

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Πολιτιστικό  Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένης 86-90, Παλιά Λευκωσία).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE